Retro lakberendezés, retro bútor > Retro - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Retro lakberendezés, retro bútor > 19 weboldal. Kategória leírása: Lakberendezés, retro bútorok, retro lakberendezézi tárgyak
Szponzorált linkek
Függőágyak
http://www.blup.hu/hu/

Bemutatóterem: 1066, Dessewffy u. 41. - Tel: +36 1 374 0647 Nyitva: H-P: 11:00-19:00 | Szo: 11:00-15:00 info@blup.hu

Függőágyak
Függőágy
http://fuggoagy.hu/

Mexikói, kolumbiai, brazil és indonéz függőágyak és függőszékek hatalmas választékban, ingyenes házhozszállítással. Tartozékok, állványok, tanácsadás: 309928600

Függőágy
Függőszék
http://fuggoszek.hu/

Mexikói, kolumbiai és brazil függőszékek nagy választékban, ingyenes házhozszállítással. Lakásba, kertbe, teraszra egyaránt ajánljuk. Felszerelés, tanácsadás: 309928600

Függőszék
Cerasus - Egyedi bútor készítés
http://www.cerasus.hu/

Magas minőségű fa egyedi bútorok - étkező, hálószoba bútor, irodabútor, konyhabútor, tálaló, íróasztal, ágy, falépcső, fa falburkolat készítése. Bútor tervezés, bútor építés, lakberendezés. Készíttesse el az Ön ízlésének megfelelő egyedi retro bútort!

Cerasus - Egyedi bútor készítés
Modern retro
http://www.retro-housewife.com/retro-furniture.html

Visszatért a retro a bútorok világába.

Modern retro
Retro ülőbútorok, szófa, fotel, fotelágy, kanapé, pamlag
http://www.stylfa.hu/karpitozott.html

Cégünk megrendelésre készít egyedi bútorokat az ÖN igényei szerint, azonban egy bejáratott termékskálával is rendelkezünk! A bútoraink sokakat vonzó eleganciáját mindenekelőtt az igényes kidolgozás adja, kárpítozott bútoraink széles választékával állunk megrendelőink rendelkezésére. A bútorok készítésénél figyelembe vettük az ergonómiát is. Aktuális kollekciónkat az alábbiakban megtekintheti.

Retro ülőbútorok, szófa, fotel, fotelágy, kanapé, pamlag
Babzsák fotel
http://www.amobafotel.hu

Megvásárolható babzsák fotelek és kanapék.

Babzsák fotel
Retro Mánia
http://retromania.hu/

Kevesen gondoltuk volna, hogy a ’60-’70-es évek tárgy- és vizuális kultúrája alig néhány évtizeddel később ismét életre kel.

Retro Mánia
Cserépkályha, kemence
http://www.cserepkalyha-keszites.com/

Manapság a cserépkályha reneszánszát éli, egyre több megrendelés érkezik hagyományos cserépkályhák építésére szemben a kandalló építéssel. A cserépkályha nagy tömege és a füst elvezetésének módja miatt a meleget szivacsszerűen szívja magába. Amikor elérte a maximális hőtároló képességét, akkor kezdi magából kifelé sugározni a meleget.

Cserépkályha, kemence
Cserépkályha l kemence l kandalló
http://www.otthonmelege.hu

A pattogó tűz látványa - az otthon melege. Az ember ősidők óta vonzódik a tűzhöz. A tűz fénye, melege, a pattogó tűz hangulata az idők kezdete óta a biztonságot, az otthont jelenti számunkra. Ugyan a komfortosabb, automatizálható fűtési rendszerek kényelme visszaszorította a hagyományos fűtés népszerűségét, napjainkban azonan újjáéledni látszik a családi tűzhely kultusza. A tűz a meghittséget, a biztonságot, a családi fészek melegét hozza életünkbe, a tudat, hogy megszelidítettünk egy veszélyes elemet és ez azóta minket szolgál, legtöbbünket megnyugvással tölt el. A függetlenség érzésével, hogy nem vagyunk kitéve szolgáltató vállalatmonstrumok kénye-kedvének. Reneszánszát éli a cserépkályha, a kandalló, és egyre szívesebben sütünk-főzünk kemencében. A http://www.otthonmelege.hu ebben a témában segít eligazodni rengeteg, mindenki számára érthetően megfogalmazott információval, hogy a családi tűzhely valóban a biztonságot és a nyugalmat hozza életünkbe: az otthon melegét.

Cserépkályha l kemence l kandalló
Gallery 5-6-7
http://www.gallery567.hu/

Galériánkban a 1950, 60, 70-es évek tervezett bútorait, dísztárgyait és egyéb a korszakot jellemzõ kiegészítõ tárgyait adjuk bérbe, áruljuk, illetve ilyen tárgyakat vásárolunk.

Gallery 5-6-7
Atomic warehouse
http://www.atomicwarehouse.com/

Itt mindent megtalálsz egy helyen

Atomic warehouse
Cserépkályha
http://www.cserepkalyhavilag.hu/

Minőségi, hordozható cserépkályha, kandalló, kályha és csempe gyártás. Minőségi, több színű és mintázatú csempékből, egyedi hordozható cserépkályha gyártása .

Cserépkályha
Barokk stílus a fürdőszobában?
http://www.csempe-szalon.com/A-barokk-stilus/

A sötét alapon mintás csempe ismét divatos, mint a régi, nehéz tapétákat idéző, dús fényű, dombor hatású padlóburkolatok, melyek a barokk korra jellemző nemesi kastélyok selyemtapétáival bevont fürdőszobáit elevenítik meg. A túl sok minta, szín és díszítés hibájába sem szabad esni. A barokk szín- és mintavilága a leggazdagabb. A barokk stílust választók a csempék kiválasztásánál is nyugodtan szabadjára engedhetik a fantáziájukat, ugyanis a díszítésnek, a színekkel és mintákkal való játéknak a fürdőszobában, illetve a konyhában is nagy szerepe van.

Barokk stílus a fürdőszobában?
Csaszkókályha
http://www.csaszkokalyha.com

Az egyre növekvő energia árak miatt a gázfűtés mellett- helyett, sokan keresnek más megoldásokat a fűtésre- így a cserépkályhák, kandallók, és a kemencék újra előtérbe kerülnek, hisz egy szakszerűen rakott cserépkályha nem csak jó fűtőalkalmatosság, de szép eleme az otthonunknak is. Azok, akiknek cserépkályhafűtés melegíti otthonukat már tudják, hogy a cserépkályhából,kandallóból áradó meleg, sokkal kellemesebb mint a radiátor. Ennek oka tapasztalataink alapján az a meghittség, melyet a mi általunk megépített kályha, varázsol a házba.

Csaszkókályha
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
retro.wyw.hu: WYW Retro katalógus.
Gyűjteményünkben 126 válogatott retro témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 126 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 19900