Retro autók, motorok > Retro - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Retro autók, motorok > 6 weboldal. Kategória leírása: Retro autók, motorok, járművek.
Szponzorált linkek
OldRent Veteránautó
http://www.oldrent.hu/

OldRent Veteránautó - Esküvőre, fotózáshoz, filmezéshez ...

OldRent Veteránautó
Chevrolet, Corvette
http://www.vette.hu/

A történet a II. világháború után kezdõdik, mikor az Amerikai Egyesült Államok az ipari termelés csúcsán foglalt helyet, és egy nemzet sem gyártott annyi autót mint amennyi az USA-ban készült.

Chevrolet, Corvette
Fiat
http://www.fiat850.hu/

A Limousine - vagy másképpen; Berlina -, a Fiat 850-es modellcsalád alapvető kivitelű gépkocsija. Az első sorozat 1964 tavaszán, májusban hagyta el a FIAT Torinói gépsorait, megörvendeztetve a kor kisautókra...

Fiat
OLDTIMER-értékbecslés
http://www.autoertekbecsles.hu

Hivatalos OLDTIMER értékbecslés Nyugat-európai adatbázis segítségével (ClassicData). Igazságügyi műszaki szakértő által készített, írásos szakvélemény. A magyarországi eklektikus veterán autó és motorkerékpár árak ismeretében segítség lehet a szakmailag elismert adatbázis felhasználása, a német anyavállalat szakértőjeként végzem ezt a tevékenységet. A kétszeres, leellenőrzött szakértői vizsgálat alapja a megfelelő, a piaci kereslet-kínálatot legjobban közelítő értékmeghatározásnak. ADÁS-VÉTEL esetén hívjon, hogy segíthessek! Tevékenységem az ország egész területén végzem, lehetőség van üzemképtelen állapot értékmeghatározására is.

OLDTIMER-értékbecslés
Radio Flyer
http://www.radioflyer.hu/accessories/accessories_bp24.html

Wagonok, triciklik, biciklik...

Radio Flyer
Danuvia
http://www.danuvia125.hu/

A Danuvia 125 veterán motor portál azzal a szándékkal jött létre, hogy összegyűjtse a veterán Danuvia motorok tulajdonosait, összeismertesse őket egymással, és megoszthassák élményeiket, tapasztalataikat valamint, hogy segíthessenek egymáson tippekkel, ötlettekkel és tanácsokkal.

Danuvia
Hirdetések
Oldal leírása
retro.wyw.hu: WYW Retro katalógus.
Gyűjteményünkben 122 válogatott retro témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 122 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 19867